Lodesteijnstraat 13

Dit pand aan de Lodesteijnstraat in Wassenaar was veelbelovend, maar had veel werk nodig. Door het pand uit te breiden, te verfraaien en uitgebreid te moderniseren realiseerde Mobak Vastgoed en modern huis dat klaar is voor de toekomst.

 

Uitbreidingen

Om extra ruimte toe te voegen aan het pand bouwde Mobak Vastgoed een uitbouw. Deze is voorzien van een lichtstraat om te zorgen voor voldoende daglichtinval. Bovendien zijn aan de voor- en achterzijde van het huis dakkappelen gerealiseerd. De totale oppervlakte van het huis is zo uitgebreid van 80 vierkante meter naar maar liefst 128 vierkante meter.

 

Vernieuwingen

De keuken is gerenoveerd met topapparatuur van het A-merk Siemens. De elektra en waterleidingen zijn vervangen voor moderner materiaal en het hele pand is voorzien van nieuw visgraatparket. De badkamers en toiletten zijn gerenoveerd en voorzien van nieuwe Grohe-apparatuur. Ook de CV-ketel is vervangen.

 

Duurzaamheid

Bij het renoveren van woningen is duurzaamheid een belangrijk onderdeel voor Mobak Vastgoed. Daarom zijn alle kozijnen in het pand vervangen en voorzien van dubbel glas. De vloer en het dak zijn opnieuw geïsoleerd en de lichtstraat in de nieuwe uitbouw is warmtewerend. Al met al zorgt dit voor een modern huis met energielabel A.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden Mobak Vastgoed | Website powered by Donkeys & Co.